Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2022 22:22 - СЛУЧВАЩОТО СЕ ПРИНУДИ ТОЗИ ПЪТ ПАРТИИТЕ У НАС ДА СВАЛЯТ МАСКИТЕ СИ…
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3286 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 СЛУЧВАЩОТО СЕ ПРИНУДИ ТОЗИ ПЪТ ПАРТИИТЕ У НАС ДА СВАЛЯТ МАСКИТЕ СИ…

 

   Напомням, че преди стотина дни Тридневната специална операция на Путин в Украина наложи на мнозина да свалят маските си. Едни като самозащита, други по приказ. Стана ясно кои са нормалните хора, изминаващи съзнателно земния си път по Божиите закони и кои са видиотените, за които път към нормалността не е възможен.

   Сега - нов казус с руските разведчики, маскирани като дипломати с имунитет в посолството им, възникнал след уволнението на Кирчо Секса. Какво точно работят тези над 100 /пиша с думи, сто!/ дипломата в посолството не ми е ясно, но има кой да го обясни – пРезидента ни, Кури, Копейкин. Службите ни ги хванаха какво работят, няма да го коментирам. Изгонването им от страната ни обаче се превърна във вододел между тези партии, които работят за България и тези, които са против България. „По делата им ще ги познаете”, казва Исус на учениците си за тези, които вършат едно, а говорят друго.

   Нови червени линии чертае една от партийните биринджийки, макар отдавна да има хигиенни материали, недопускащ протичане и миризми. А тя поставя ултиматуми,  чертае още и още плътни червени линии, макар да няма с какво.

   Отговорът на Кирчо Секса след свалянето му е съвсем логичен. Митрофанова вероятно е разпоредила на пРезидента ни да го свали от поста му, за което има основания и това той стори с дилафа си Славчо от Учин дол, негов офицер за специални поръчки. Славчо махна Кирчо, но Кирчо загатна за схемата, като осветли едно само лице като главно в сценария, товарищ Митрофанова.

   Ето и отгворът на Кирчо - той гони 70 руски дипломати от България. Информацията за шпионажа на дипломатите първо е предадена на пРезидента ни, но той мълчи като едно нещо, което също няма да осветля. От Мадрид се прави, че не знае.

  Резултатът от тази специална операция – партиите ни във властта, имащи вклад в шипонажа се осветлиха сами. Няма да споменавам имената им, всеки може да си ги постави сам.   

    Тези три партии ми мязат на палавите булки, в определен момент не в къщи, за които мъжете им не знаят точно къде са, но пък знаят какво точно правят.

    Кирчо Сексът им разказа играта. Тази истроия обаче ще има продължение.





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184974
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031