Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2023 07:15 - В Италия се състоя демонстрация в подкрепа на Русия.Скоро може и в цяла Европа да има такива! Хората навсякъде вече са отвратени от лицемерието на т.нар.„елити“
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 2709 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 21.03.2023 10:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Италия продължават демонстрациите в подкрепа на Русия, за излизане на Италия от войната и срещу режима на НАТО. Това съобщава един от телеграм каналите.

В Италия продължават демонстрациите в подкрепа на Русия. Привърженици излязоха по улиците на Канале Гранде с руски знамена, за да се противопоставят на изпращането на оръжия в Украйна, срещу русофобията, срещу англосаксонския свят, в подкрепа на Русия и Путин. Друго искане на активистите е излизането на Италия от НАТО.

Митингът предизвика фурор и голям резонанс. Местната преса изобилства от вестникарски заглавия: „Руски знамена срещу НАТО!“. И след това шумно продължение на заглавието: „на улица Canal Grande се състоя демонстрация на десните с много групи в подкрепа на Путин и нотки на носталгия по Съветския съюз“.

„Руското знаме триумфира“ — така започва статия в едно от местните издания.

Цялата манифестация беше съпроводена с думи с лозунги за борба и единство «от времето на сталинския Съветски съюз и Коминтерна».

„Западът планира унищожаването на Русия с помощта на конфликта в Украйна. Америка унищожи много страни, които се противопоставиха на глобализацията и господството на САЩ, и само Русия твърдо защитава позицията си. Докато Западът е потънал в сатанизма, Русия и страните, които я подкрепят, искат да живеят в традиционни духовни ценности. Европа и преди всичко Италия трябва да се противопоставят на евроатлантизма, който премина всички граници и трябва да бъде премахнат веднъж завинаги!“, каза в речта си Фредерика Франческони, активист на движението „Обединени за свобода“.

На свой ред президентът на Асоциацията «Русия Емилия Романя» Лука Роси заяви, че украинският народ е жертва на престъпния режим в Киев, а украинското малцинство в Италия, което подкрепя този престъпен режим, е просто заслепено от етническа и религиозна омраза .

Властите се опитаха да попречат на митинга, но активистите бяха решени и продължиха марша си, викайки: „За Путин, за Русия! Италия е против войната!

И това скоро може да се случи в други страни на Европа, защото хората навсякъде вече масово са отвратени от лицемерните си политически „елити“.

image

 



Гласувай:
8



1. leonleonovpom2 - Здравей, Ив!
21.03.2023 09:36
Европа се усеща, какво и се гласи
Тези младежи, мигранти, уж икономически, ама плащат по няколко хиляди евро, за да минат, при това, само през България?
Откъде имат пари, като отиват да печелят тепърва-15-годишни?
Някой ги финансира! Защо, с каква цел налива толкова пари? Те може да са само лесни пари Извън контрола на банките-американски долари, печатани и нефто долари
Замисълът за завземане на Германия от турците се провали Те се кооптираха в системата и се чувстват германци Но с арабите не така стоят нещата Те не искат да работят, да живеят на помощи и да се занимават с търговии и далавери? Паразитен придатък!
Другият възможен финансист са Саудитска Арабия и и ОАЕ Така Европа ще бъде завладяна отвътре, докато се занимава с Русия
За последните 50 години ,на арабските държави населението е скочило чежду три и четири ръти, докато на нас е намаляло с 30%? На Франция и Германия се е качило с около 15% ,но чистите французи и германци намаляват Прирастът се дължи на тези другари Французите приемат без проблеми хора от бившите си колонии- до милион годишно Искат да върнат колониалната система по Римски образец-даване та гражданство на хора от бившите колонии Ще ядат калъчката, както Рим
Ненаучените от историята уроци ,се плащат скъпо!
Но, докато техните роми са едно, арабите са друго нещо И то ще е капката, преляла чашата!Която ще ги удави!
цитирай
2. kvg55 - iw69,
21.03.2023 21:28
САЩ им напъхаха на европейците таралеж в гащите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4822874
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16458
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031