Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2020 13:55 - трудни дни
Автор: mihala Категория: Хоби   
Прочетен: 1294 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 10.10.2020 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 ТРУДНИ ДНИ

Окръжаващата ни среда не престава да се променя, на някои за добро, а на други не толкова. Но винаги идва момент,когато всеки се обръща към себеси и този момент е дошъл.Трябва да се погледнем и сами да си преценим, какво сме вършили през този живот и доволни ли сме от свършеното, па макар нашето АЗ в последствие да се окаже неправо.Но тогава няма да можем да се корегираме. Приказки,заблуди,алчност за огромна част ще бъдат препъни камък, а това са наши мисли и действия, пряко обвързани с околните хора, изграждащи средата ни,от която зависи нашия живот на земята.
Наближава момент,когато с нищо няма да можем да променим съществуващото. Ще видим една огромна вълна, но няма да можем да определим съдържимото -нито е създадено от материя ,нито от дух. Ново плътно неясно съдържимо,в което ще се озовем.Няма думи ,с които да го наречем.Какво ли ще е ?Да не мислим и да не се страхуваме,и да не очакваме, та дано да ни отмине. Трудни дни.
13:49 09.10.2020 г.@


ЗА НАГОРНИ КАРАБАХ ПРИМИРИЕ






Тагове:   виждане 020,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - Много е хубаво това откровено споделяне Михала. И дано повече хора вникнат в съдържанието му!
09.10.2020 15:34
   Защото когато пропуснем да преживеем и си дадем равносметка за катарзиса на нашите "трудни дни", не можем да вникнем и в Причините, които ги пораждат. И подобно на докторите, които често така ни лекуват, се взираме, анализираме последствията и симптомите, които се мъчим и да лекуваме.
    Но когато успеем да вникнем в Причините, независимо дали са в нас или чужди, и когато ги осъзнаем и си дадем равносметка, независимо дали сме способни да ги премахнем или лекуваме, първото което е нужно да им Простим...!!!
    И не знам дали егото на мисълта ми, или неведома синхроничност ме води към думата Прераждане, за което все размислях неразбрано от блога... :-))) Защото когато сме вникнали и простили, ние превръщаме този Катарзис в  едно малко или голямо, ментално или духовно Прераждане!
    Тогава сами се учудваме, че започваме да мислим като "преродени"... И преди страдалчески да сме "лекуваили" Причините, те като че мистериозно сами са го сторили, или вече не ви засягат...
    Тази "голяма тайна" не може, а и не е нужно да се доказва нито може да бъде разбрана чрез прочитане, докато човек сам не се убеди.
    Затова аз само се усмихвах с разбиране като прочетох "Лечебният код" - Д-р Алекс Лойд и д-р Бен Джонсън. Не е нужно даже да се правят препоръчаните упражнения ако се разберат описаните на разбираем език "лечебни тайни"...
   Да..., в контекстс е, защото както на организмът ни е дадена Божествено дарбата да се самолекува от повечето болести,, същото право имаме духовно да лекуваме и своите Трудни Дни... :-))
   Пускам ти един линк с книгата ако ти е интересно...
https://drive.google.com/file/d/1ZRoVhuvwciKJYX0Ync3XSQEdXJKnuvj-/view?usp=drivesdk

:-)))) Виждаш ли докъде ми докара размислите, за което ти благодаря, защото припомнянето пак е полезно. :-))
    Слънчево лечение на всички трудности ти пожелавам! .. :-)
   Лекс
цитирай
2. mihala - Здравей,
09.10.2020 16:39
Благодаря ти,че откликваш на моя призив за осъзнаване. Един да разбере е добре за него и потомците. Ако не ме блокират ще пусна друг пост с благодарност за политическа ситуация,която води към отваряне на очи. ДАНО!!!
цитирай
3. sidhaarta - Глупости! Не си спомням през живота ...
11.10.2020 23:52
Глупости! Не си спомням през живота лесни дни, а именно тези трудни, но благодатни. Бог да ни закриля и багослови. Всеки сам носи кръста си. Няма, и никога няма да съществува колективен орган в отгонорност затова.
С уважение - Sidhaartha.
цитирай
4. mihala - отговор . sidhaarta ,
12.10.2020 08:59
Дали са глупости или умности незнам, но знам,че някога казваха "тате носи, мама меси".
А от устата излизат умности или глупости за осъждение. Успешен умен ден, зависи от коя страна ще го погледнеш. По катаклизмите ще го познаеш дали е умен и благословен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihala
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1653031
Постинги: 1637
Коментари: 1307
Гласове: 9199
Спечели и ти от своя блог!
Архив