Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2012 12:22 - Съвети от Петър Дънов
Автор: bairakslavei Категория: Рецепти   
Прочетен: 26289 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 21.06.2012 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   АБЦЕС
Вземете цъфнал бъз и си направете баня с него, на гнойното място.   БУЧЕНЕ НА УШИТЕ 1. Бученето на ушите идва от кръво­обращението. Пийте по 6 чаши гореща вода на ден, по 2 чаши сутрин, 2 на обед и 2 вечер. 2. 10 дена поред да се пие по 1 кафена чашка сварена дребна лайка, сутрин. След това 10 дена почивка, да не се пие и после пак 10 дена пийте. Това да се прави 3 пъти по 10 дена, общо 90 дни.   ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ Да се измиват редовно венците с отвара от лайка.   ВЪЗПАЛЕНИЕ НА НОСА Сварете малко дребна лайка. Смъркайте от отварата и измивайте носа отвътре впродължение на 10 дни, сутрин и вечер. После 10 дена почивка и пак 10 дена промивки. Едновременно лайката да се употребява и вътрешно - Пийте я топла, всяка сутрин, по 1 малка чашка, без захар. Това също 10 дена, после 10 дена почивка и пак 10 дена пиене.   ГАСТРИТ 1. За гастрит първо вземете очистително-рициново масло. После ще пиете топла вода на малки глътки. След това ще пиете отвара от лайка, 3 пъти дневно, по 1 кафена чашка, преди ядене, вечер. Хубаво е да пиете житена и царевична вода. Яжте препечен хляб и обикновена картофена супа, без подправки. 2. Да се пие по 1 чаена лъжичка зехтин на гладно. 3. Сок от прясно зеле.

  ГНОЙНО ТЕЧЕНИЕ В УШИТЕ 1. Сварете малко дребна лайка. Промивайте ушите в продължение на 10 дни, сутрин и вечер. После 10 дена почивка и пак10 дена промивки. 2. Да се пече гръбнакът на слънце.   ДУШЕВНО СТРАДАНИЕ Вземете с три пръста малко цвят от пелин, сложете го в едно джезве с вода и го дръжте около 5 мин. да заври. Пийте всеки ден по 1 чашка без захар, в продължение на 10 дни.   ЕКЗЕМА НА КРАКА 1. При екзема по крака, сварете вода в една тенекия, сложете повече листа от тетра(смрадлика) и да се вари по-дълго време. Когато водата поизстине,   накиснете   крака   вътре   в тенекията. 2. Поставете 1/4 вода в джезве да заври. Махнете го от огъня и сложете след това вътре 3 листа от тетра(смрадлика). Захлупете го и го оставете така да се задуши. Пие се по една кафена чашка, сутрин, обед и вечер.


смрадлика(снимката е от нета)   ЕКЗЕМА НА РЪКАТА 1. При екзема по ръцете да се свари вода в по-голяма тенджера, да се сложат вътре 5-10 шепи, листа от тетра(смрадлика) и да се вари по-дълго време. Сложете водата в леген и си киснете ръката вътре. 2. Екземата по ръцете показва, че кръвта е нечиста, затова яжте сурова храна. Суроватахрана пречиства кръвта. Яжте основно ябълки, круши, домати, чушки и др. сурови, не готвени. Никакъв хляб.   ЕПИЛЕПСИЯ 1. Дълбоко дишане. 2.    Вечер   преди   лягане   измивайте, изтърквайте слабините. Това измиване да обхваща цялата област от диафрагмата до 25 см. над коленете. Това измиване да продължава 4 месеца. 3. Измиване на краката с топла вода преди лягане. 4. Яжте растителна храна. Да не се употребяват възбудителни ястия. Да се вечеря рано, преди залез слънце. 5. Всяка вечер да се изяжда по 1 -2 скилидки чесън. 6. Пийте много гореща вода. 7. Всеки ден разходки сред Природата, на чист въздух. 8. На дете болно от епилепсия, 40 дена да му се разтрива пъпа, под лъжичката при слънчевия възел и малко над пъпа. Разтривките да стават с дървено масло.   ЕЧЕМИК При ечемик на окото се препоръчва компрес от лайка. Сварете лайката, сложете я в торбичка и наложете окото. Отгоре пос­тавете мушамичка, после вълнен плат, като при съгреваещ компрес. Всичко това се бинтова.
ЗАПЕК 1. Чай от трендафил с мед. 2. Да се ядат много дини. 3. Яжте тричен хляб - житото с всичко, без да се отделят триците. 4. Да се пие по 1 чаша с гореща вода, 1/2 ч. преди ядене, сутрин, обед и вечер.   ЗЪБОБОЛ При зъбобол сварете орехови листа и жабурете венците с тази вода   ИНФЕКЦИЯ 1. Ако инфекцията е вътрешна, не се вижда и мястото се подува, вземете 1л. мляко и го сварете. После го пресечете с един лимон. Вземете пресеченото мляко като поизстине и от него правете компреси, като налагатеболното място. 2. При външна инфекция, например на пръста, ако започне да бере, вземете една смокиня, сдъвчете я и увийте хубаво с нея пръста си. Или сварете няколко смокини във вода, направете лапа от тях и с нея увийте болното място. 3. При инфекция на ръката вследствие на рана, направете си компрес от ленено семе.


  КАМЪНИ И ПЯСЪК В БЪБРЕЦИТЕ 1. Отвара от върбови листа.. Вземете 10 върбови листа и ги сварете в 1 л. вода. Като заври водата, пуснете листата да поврят 10-15 мин. От тази вода взимайте по 1 чаена чаша, сутрин, обед и вечер, или само сутрин и вечер. Водата ще ви стигне за 2 дни, така, че след 2 дни сварете нова вода. След 10 дни ще направите почивка от 15-20 дни и пак ще пиете 10 дена. Тази отвара спомага за изхвърлянето на пясъка и камъните от бъбреците. 2. Горещи памучни компреси. 3. Една стиска троскот(на снимката)  се пуска в една тенджерка с вряща вода, да поври 3-4 мин. Да се прецеди и пие като чай. Пийте 2 пъти дневно, сутрин и вечер по 1 чаша. 4. Да се употребяват плодове и да се пие топла вода.

  КАШЛИЦА 1. Взимате сухите люспи на 10 глави лук и ги сварете - вода, все едно варите чай. Прецедете водата през фина цедка и в нея сложете 1/2кг. пчелен мед, 1-2 лъжички счукан синап и 1-2 лъжички ленено семе. Взимайте по 1 лъжичка от тази смес 3 пъти дневно: сутрин, обед и вечер. 2. Вземете една стиска троскот и да го варите 15 мин. Сутрин, обед и вечер изпивайте по една чаша от отварата. Тя е хранителна, а и от друга страна действа и лечебно. Успоредно с това си намажете гърлото със зехтин и вътрешно вземайте по малко от него. 3. Против кашлица също се препоръчва и чай от синя тинтява с мед или чай от мащерка(на снимката), бял и жълт равнец, дребна лайкучка и зелени листа от ягода. 4. За силна кашлица вземете и настържете черна ряпа. След това я изцедете хубаво и всяка вечер ще изпивате по една кафена чашка. 5. Ето една лесна и ефикасна рецепта: вземете мед, черен пипер, ленено семе и индийско орехче. Всичко това се счуква и смесва много добре. Взима се на всеки час по една кафена лъжичка. 6. При кашлица си пригответе индийско орехче, мед и черен пипер. Стопете медът и счукайте индийското орехче и черния пипер. Разбъркайте трите елемента, докато получите еднородна маса, сходна на маджуна. След това си слагайте от него по малко в устата и го смучете. 7. При магарешка кашлица сварете листа от див кестен на чай и пийте водата.

  НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ 1. Който е неразположен, да мирише роза. Да натърка с листенцата на розата носа, ушите, устата и ръцете си. 2. Имате някакво неразположение на духа -отглеждайте карамфили, като ги помирисвате често. Отглеждайте и здравец със същата цел.   НЕСПОКОЙСТВИЕ За да се освободите от неспокойствието отидете да се разходите в гората сред дърветата. Изберете си едно дърво и се опрете с гръб в него. Стойте така между 5 - 30 мин. по ваша преценка. Главата ви да бъде леко наклонена.   ОТПАДНАЛОСТ Ако сте физически или душевно отпаднали, лекът за това се крие в дъбът. Отидете при някой стар дъб, който не е изгнил и опрете гърба си в него. Така ще стоите 5-10-15 мин. или най-много половин час. Дъбът ще отнеме част от вашите дисхармонични енергии и вие ще се възстановите и ще си тръгнете здрави.   РАЗШИРЕНИ ВЕНИ 1. Приготвя се отвара от дъбови кори. Дъбовите кори се поставят да врят, дотогава, докато   водата   стане   кафяво-червена. Дъбовите кори да бъдат от вида „Бяло мишле" при дъба. Вземете плътни чорапи, намокрете ги в отварата, обуйте ги докато са мокри и ги бинтовайте плътно. 2.   При разширени вени, болният да употребява лимони. Да изяжда по 1 лимон на ден.


РАК 1. Когато чувствата на хората станат противоположни на ума, влизат в стълкновение, когато мислите станат егоистични, се образува ракът - индивидуализира се клетката, не се подчинява на общия закон на организма, иска да води самостоятелен живот - това са раковите образувания. Първо трябва да внесете хармония между мислите ичувствата си. Понеже чувствата ви са подтиснати, ще ги освободите първо тях. Ще обикнете хората. Ще им вярвате, ще посещавате болни, ще обиквате чужди деца, като свои. 2. Ще се излагате на слънце, ще правите сутрин слънчеви бани до 11 ч. на обед. Пийте само гореща вода и слънчева вода, т.е. вода топлена на слънце. 3. Да не се яде месо. Ще ядете всеки ден сутрин, обед и вечер печен или суров кромид лук. Суровия лук също и предпазва от рак. 4. Вземат се корени от кукуряк(на снимката), набождат се в една леко издълбана ябълка и така заедно се изпичат в фурната. След това корените се изваждат от ябълката, варят се и тази отвара да се пие 3 пъти дневно. 5. Дишайте дълбоко. 6. Виолетовият цвят действа лечебно при рака. Ето защо, човек трябва да има в стаята си виолетови цветя и предмети. Например си сложете виолетови завеси, носете виолетов шал, виолетови украшения и т.н.   РАНИ Забъркайте брашно, зехтин и жълтък от яйце. Омесете ги на питка и наложете мястото на раната.

  СТОМАХ 1. Ако ви боли стомах, сварете си чай от бял (на снимката) или жълт равнец с мед. Пийте го три пъти на ден горещ. 2. Когато човек иска да подобри състо­янието на стомаха си, трябва да яде чесън. 3. Ако стомахът ви е разстроен, сварете си ряпа и пийте сока й. По 3 супени лъжици, сутрин, обед и вечер, в продължение на 10 дни. 4. При разстроен стомах също помага и дренки - сварете ги или ги яжте пресни. 5. За нервен стомах яжте портокали. 6. За стегнат стомах използвайте следния метод: В продължение на 40 дни, всяка сутрин преди закуска, ще изпивате по една чаша студена вода на глътки. Ще пиете бавно, съсредоточено, спокойно, без да бързате. При този метод, ще имате резултат, ако не го прекъсвате. Ако сте постоянни, след 40 дни стомахът ви ще се регулира. 7. За стомашно-чревни смущения пийте сокот прясно зеле. 8. Захарното цвекло е отлична храна и лекарство за   цялата   храносмилателна система. 9. Боровинките също са много полезни за стомаха. Те регулират енергиите му. 10. При слаб стомах, яжте черници. Пийте по 1 чаша домашно вино на ден. 11. Черешите действат разслабително за стомаха, когато се ядат на гладно. 12. Пийте отвара от дребна лайка. Вместо лайка, може да вземете пелин - по 1 кафена чашка сутрин на малки глътки. 13. При много силни стомашни болки, вземете първо очистително, след това си направете млечен компрес. Пийте отвара от равнец и много гореща вода. 14. При слаб стомах яжте препечен хляб, като преди ядене го натопите във вода.   СТРАХОВА НЕВРОЗА 1. При страхува невроза отглеждайте жълти цветя в дома си. Отглеждайте ги и ги съзерцавайте.

  ТРЕСКА 1. За треска пийте по 100гр. пелин(на снимката) сутрин, обед и вечер. Между треската и пелинът се създава връзка-реакция, и щом те се свържат помежду си, човек оздравява.



Гласувай:
2



1. illumina7ion - абСцес !!!
22.06.2012 19:22
абСцес !!!
цитирай
2. анонимен - ляпис в платье
20.10.2012 06:26
Как дела?У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://trancesonic.je1.ru/index.php?subaction=userinfo&user=aloldilkift>российский интернет магазин женской одежды </a> свитер женский <a href=http://richworth.com.ua/user/swarmafoogaro/>платья 2012 осень </a> купить дорожную сумку на колесиках <a href=http://dejavu.ua/>бьюти бижутерия </a> купить платье интернет магазин ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Buy super Kamagra </a> - Kamagra tablets in us : viagra valium Kamagra discreet UK Europe : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>Kamagra guaranteed Cheapest </a> - Oral Jelly review canada Buy Kamagra
цитирай
3. анонимен - женская брендовая одежда интернет магазин
20.10.2012 20:40
Привет Всем!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://megadays.ru/user/Dettaxile/>интернет магазин одежды из европы </a> модная детская одежда <a href=http://video-prikol.net/user/nestestuank/>одежда дисней интернет магазин </a> детская одежда киев купить <a href=http://dejavu.ua/>джинсы подростковые купить </a> интернет-магазин одежды модной ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>online Kamagra prescription </a> - Kamagra without prescription mastercard accepted : patrick adler Kamagra Generic viagra : <a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra deliver to UK Fed Ex overnight </a> - viagra Kamagra offers Buy
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bairakslavei
Категория: Забавление
Прочетен: 529307
Постинги: 163
Коментари: 242
Гласове: 675
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930