Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:55 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Риби
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 2354 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2018 година - Риби

Общата тенденция през 2018-а година за вас е да сте изключително емоционални, чувствителни и да правите всяка крачка, подчинени на изборите на сърцето си. Знаете, че само със сърце не става, трябва да бъдете малко по-разумни. Ето към какво можете да се стремите през идните месеци. Вкарайте в обороти своя разум и опита, който натрупахте в последната една година. Не беше от най-леките за вас, но всичко лошо приключи. Имахте за цел да затворите страници, които все се връщахте и препрочитахте ли, препрочитахте. Забравете за тях. Идва етап на раздвижване в емоционален и социален план. Вашият управител Юпитер през по-голямата част от 2018-а ще се движи в Скорпион, откъдето ще ви зарежда с много позитивна енергия, ще подкрепя всяко ваше действие и ще ви помага да се справяте в по-трудните моменти. Но бъдете разумни – това е важно условие за успеха ви. И не забравяйте да сложите край поне на едно нещо, което сте започнали в последните десет години.

Любов и лично щастие. Излизате от една доста тежка и трансформираща година в сферата на любовта, личния ви живот и междуличностните взаимоотношения. Добрата новина е, че миналото е зад гърба ви. Колко често ще се объщате назад към него, си е въпрос на ваш личен избор, но в случая съветът е да отгърнете нова страница. Започнете начисто. Дори с настоящия си парнтьор започнете нови, по-чисти взаимоотношения, необременени от миналите ви пререкания. Юпитер е в прекрасно съзвучие с вашето настроение. Поставя ви задачата да се запознаете с много нови хора и да привлечете приятели в живота си. Пътувайте, не се притеснявайте да похарчите някой друг лев за приятни изживявания с половинката зад граница. А ако все още сте необвързани, то сега е подходящия момент да срещнете сродната си душа именно на път, зад граница. Радвайте се на живота и бъдете общителни. Това ще ви пази от опасността да се затворите в себе си и да заключите злоба и завист в своите сърца.

Кариера. Кариерата ви се развива доста добре. Сатурн с преместването си от Стрелец в Козирог ще огрее следващите две-три години с шансове и възможности. Ще ви даде своята солидна подкрепа, за да растете в йерархията и да трупате богат професионален опит. Моментът е прекрасен и за всички, които все още са в началото на своя служебен път. Те също ще бъдат привлечени от работата си, в която ще растат и ще стават все по-добри. Ако искате да смените работата си през тази година, ползвайте контактите. Не чрез случайно кандидатстване, а чрез препоръки ще намерите своята по-добра и платена работа. Пробвайте. Относно парите и финансите, наложете си дисциплина и въведете практика за спестяване. Имате нужда да си заделите някой лев настрани. Можете да го направите, тъй като тази година няма да минат малко капитали през ръцете ви.

Здраве. Здравето ви е стабилно през цялата година, стига вие самите да не го съсипете с емоционалните кризи, които сами си причинявате. Не се тормозете за дреболии, фокусирайте се върху успехите си в живота и ще видите, че малко по малко болестите ще спрат да ви идват на гости. През тази година имате сериозната подкрепа на Юпитер, който ви поканя и да се погрижите за своя външен вид чрез по-балансирано хранене, повече движение и позитивни мисли. 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887582
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031